Twee-daagse training ‘Persoonlijke Groei’

Dag 1: omgeving Okkenbroek
Dag 2: Top-Psyso, Borne

Met Jeanne Verhulst & Elleke Brinkman

Een krachtige stap in jouw persoonlijke ontwikkeling

Een weekend lang aan de slag met Qigong, familieopstellingen en meditaite, voor wie gericht aan zijn/haar eigen thema en emoties wil werken. Centaal staat het tot expressie brengen van emoties en deze vervolgens integreren en accepteren.

Je wordt deskundigheid begeleid in dit proces door Jeanne Verhulst, docent Chi Neng Qigong en therapeut, en psychologe Elleke Brinkman.

Gun jezelf dit mooie cadeau in deze drukke decembermaand, een cadeau waar je blijvend iets aan hebt. 

Dit weekend wordt georganiseerd door psychologe Elleke Brinkman. Zij heeft vroeger workshops bij mij gevolgd en wil nu ook haar clienten de kans geven dit mee te maken. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Voel je welkom!

Jeanne Verhulst

Wie is Elleke Brinkman?

Psycholoog in Borne en Okkenbroek

Elleke Brinkman werkt sinds 2008 als vrijgevestigd GZ psycholoog in Borne en sinds 2010 ook in Okkenbroek bij Deventer. Zij is geregistreerd als supervisor VGCt, practitioner EMDR en Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP.

Elleke aan het woord

In het werken met kinderen en volwassenen houd ik oog voor zowel het individu als het systeem, de emoties, gedachten en het lichaam. Ik probeer zo een compleet beeld te krijgen van waar de klachten die iemand heeft, mee te maken kunnen hebben. Soms komen we er in een gesprek achter, dat er toch medische problemen kunnen spelen, naast de psychische klachten. Of dat niet een kind, maar bijvoorbeeld een ouder nog duidelijke trauma’s ervaart.

Manier van werken als psychologe

Doordat ik met u samen als een team naar de problemen en vooral ook de mogelijke oplossingen kijk, hoop ik, dat u snel herstelt. Dat u de rust, de veerkracht en het zelfvertrouwen terug vindt, waardoor u grip krijgt op de ontstane klachten en met meer ontspanning en plezier verder kunt. Ik vind het prettig om in de therapie grondig, creatief en stap voor stap te werken. De therapie is in mijn ogen geslaagd, als wij er samen voor kunnen zorgen, dat u na de therapie weinig tot geen andere therapie of intensieve hulpverlening meer nodig heeft.

Werkvormen

Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer gericht op het genezen en verbinden van lichaam en geest. Je levensenergie komt in balans en wordt versterkt.

Familieopstelling

tekst

Meditatie en verstilling

tekst

Programma

  • Ontvangst en inloop tussen 09.10 en 09.30u.
  • 09.30u – Start training met een afwisseling van Chi Neng Qigong oefeningen en familieopstellingen. Tussendoor is er koffie, thee en water.
  • 12.15u – Pauze en tijd voor de lunch (inclusief)
  • 13.15u – Vervolg van de training met een afwisseling van Chi Neng Qigong oefeningen en familieopstellingen. Tussendoor is er thee, fris en water.
  • 17.00u – Afronding. Indien gewenst uitloop tot 17.30u.

Kosten en betalen

De training kost € 95 per dag, inclusief lunch, koffie en thee. Bij deelname aan beide dagen krijg je €10 korting. Je betaald dan €180.

De deelname is definitief na betaling o.v.v. ‘Training Persoonlijke Groei’ met de datum van de dag, of dagen, dat je deelneemt. Rekeningnummer Triodos NL 15 TRIO 025.47.05.375 t.a.v. B.J. Brinkman te Okkenbroek.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wil je dat ik je terugbel of je direct aanmelden voor deze workshop? Neem contact op via het contactformulier.

15 + 10 =

“Tot ziens op de training! Hopelijk biedt het een mooie, krachtige stap in jouw verdere, persoonlijke groei.”

Jeanne Verhulst

Wanneer

Datum nog niet bekend.
09.30 – 17.00 uur

Locatie

Top-Psyso
Theresiaplein 1a-23
7622 HK  Borne

Kosten

€ 95 per dag, inclusief koffie of thee
€ 180 bij deelname aan beide dagen