Woede workshop

17 – 19 april 2020
uitgesteld ivm de coronacrisis
Renkum

Met Jeanne Verhulst & Toon Hoefsloot

Omgaan met woede

Op een juiste manier je woede uiten is belangrijk. Woede kennen wij allemaal. Evenals angst, verdriet en pijn. Woede is in wezen een positieve emotie die nodig is om voor jezelf op te komen in dit leven. Cruciaal is hoe jij met jouw woede omgaat.

Explosief

Uit jij je woede snel, explosief en ongecontroleerd? Dan berokken je schade aan jezelf en de ander. De veiligheid is weg. Je verliest veel energie.

Ingehouden

Houd je je woede juist in? Dek je het toe met een glimlach? Durf je je grenzen niet te stellen uit angst de ander te kwetsen of zelfs te verliezen? Laat je over je heen lopen?

Verdrietig

Herken je weglekkende energie? Als je je passief en verdrietig voelt, terwijl je eigenlijk boos bent, is de emotie niet authentiek. Dan blijf je hangen in je verdriet. Je loopt leeg.

In onze woede workshop gaan wij samen op zoek naar jouw persoonlijke balans in het omgaan met woede. Je wordt regisseur over je eigen emoties.

We werken in een veilige setting. De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen.

Op een constructieve manier omgaan met woede geeft je zelfvertrouwen een boost.

Twijfel je of deze workshop iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Jeanne Verhulst

Wie zijn Toon Hoefsloot en Jeanne Verhulst?

Jeanne over Toon Hoefsloot

Toon is al jaren mijn steun en toeverlaat in workshops. Ik leerde Toon beter kennen, toen hij bij mij sessies kwam doen om beter met zijn boosheid om te leren gaan. Na zijn afstuderen als Essentieel Therapeut in 2006, was hij voor mij de ervaringsdeskundige bij uitstek om mee samen te werken. In de workshops gaat hij confrontaties niet uit de weg. En zet een zowel krachtige als zachte mannelijke energie neer.

Toon over Jeanne Verhulst

Jeanne was docent tijdens mijn opleiding tot transformatie therapeut. In mijn vierde jaar en daarna ‘co-trainde’ ik met plezier naast haar met tweede- en derdejaars opleidingsgroepen.

Zij is een bevlogen, betrokken docent. Haar therapeutische aanpak is zacht, liefdevol en zonder oordeel. Beweging, zang, dans, rustmomenten, muziek en familieopstellingen bouwt zij speels in haar doortastende werkwijze in. Al deze kwaliteiten zorgen er voor, dat cliënten en cursisten zich bij haar veilig voelen en dat ook zijn. Ik mag graag met haar samenwerken om mensen verder te helpen in hun persoonlijke proces.

Werkvormen

Sharings

Je deelt met elkaar waar je tegen aan loopt in het omgaan met boosheid en woede.

Beweging & Qigong

We gebruiken verschillende bewegingsvormen, o.a. Qigong, om ons krachtig en energiek te voelen.

Qigong is een Chinese bewegingsleer.

Opstellingen

In het uitwerken van jouw thema is er de mogelijkheid een opstelling te doen. Indien passend, nodigen we je uit om tot expressie te komen. Alle emoties mogen er zijn.

Stiltewandeling

Op zondagochtend beginnen we met een stiltewandeling in het bos. Je krijgt de gelegenheid echt contact te maken met jouw thema.

Contact & aanmelden

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar Toon 06 112 642 65 of Jeanne 06 486 881 38.

Aanmelden kan via dit contactformulier. Vul je naam, adres, E-mail en telefoonnummer in. Je ontvangt dan nadere informatie over tijden, programma en werkvormen.

Je bent van harte welkom!

6 + 2 =

Wanneer

Dit weekend is uitgesteld. Zodra er meer bekend is over het verloop van de coronacrisis plannen we een nieuwe datum.

Vrijdag: 20.00 – 22.00u
Zaterdag: 09.30 – 21.00u
Zondag: 09.30 – 17.00u

Locatie

Schaapsdrift 34
6871 XB  Renkum

Kosten

€ 280 voor het hele weekend.
Inclusief koffie / thee, lunch (zaterdag en zondag) en een warme maaltijd op zaterdag. Er wordt vegetarisch gekookt. Indien gewenst, zoek je zelf een overnachtingsadres in de buurt.