Leren omgaan met woede

Woedecoaching en ademsessies
in Alphen a/d Rijn

Omgaan met woede

Op een juiste manier je woede uiten is belangrijk. Woede kennen wij allemaal. Evenals angst, verdriet en pijn. Woede is in wezen een positieve emotie die nodig is om voor jezelf op te komen in dit leven. Cruciaal is hoe jij met jouw woede omgaat.

Explosief

Uit jij je woede snel, explosief en ongecontroleerd? Dan berokken je schade aan jezelf en de ander. De veiligheid is weg. Je verliest veel energie.

Ingehouden

Houd je je woede juist in? Dek je het toe met een glimlach? Durf je je grenzen niet te stellen uit angst de ander te kwetsen of zelfs te verliezen? Laat je over je heen lopen?

Verdrietig

Herken je weglekkende energie? Als je je passief en verdrietig voelt, terwijl je eigenlijk boos bent, is de emotie niet authentiek. Dan blijf je hangen in je verdriet. Je loopt leeg.

In de therapie zoeken we samen naar een uitingsvorm die bij jou past. Het uiten van je boosheid werkt pas als deze aansluit bij wie JIJ bent.

Op een constructieve manier omgaan met woede geeft je zelfvertrouwen een boost.

Twijfel je of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Coaching in Alphen a/d Rijn bij woede en boosheid

Coachingspraktijk

Aan de Zeelandstraat in Alphen aan den Rijn is de Praktijk voor transformatietherapie gevestigd. In een veilige setting is er hier de ruimte om met je gevoelens van woede en boosheid om te leren gaan.

Mijn ervaring met woede

Door mijn eigen worsteling om een goede vorm te vinden voor mijn heftige woede, heb ik mij hierin gespecialiseerd. Ik besef hoe belangrijk het is dat je boosheid op een goede manier naar buiten kan komen. Soms moet het er gewoon uit!

Pas als de woede mag stromen, komt er weer ruimte voor liefde.

Werkvormen

Bespreekbaar maken

Waar loop jij precies tegen aan in het omgaan met boosheid en woede? Durf je je eigen schaduwkant onder ogen te zien?

Beweging

Ik gebruik verschillende bewegingsvormen om ons krachtig en energiek te voelen. Ik werk met technieken uit pessotherapie, daarbij mag je op een fysieke manier je woede uiten. Het stellen van grenzen naar jezelf en de ander is daarbij cruciaal, dan blijft het veilig.

Ademwerk

Via een therapeutische ademhalingstechniek help ik je verborgen emoties voelbaar te maken. De emoties kunnen zo naar buiten komen.

Familieopstellingen

In het uitwerken van jouw thema is er de mogelijkheid een opstelling te doen. Indien passend, nodigen we je uit om tot expressie te komen. Alle emoties mogen er zijn.

Kom maar op!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op.

Bel of app dan naar Jeanne 06 486 881 38. Je bent van harte welkom!

Locatie

Zeelandstraat 32
2408GJ  Alphen a/d Rijn

Kosten

€ 80 / uur

Stel hier direct je vraag