Essentiecoaching

Coaching wil zeggen dat we bij uitstek werken in het hier en nu. Ook al kan het bij bepaalde thema’s of problemen nodig zijn een uitstapje te maken naar vroeger, naar de oorsprong.

Werken in het hier en nu betekent dat je leert te accepteren wie je bent geworden. Door al je kanten liefdevol te benaderen, schep je ruimte. Diep van binnen kunnen wezenlijke, essentiele veranderingen plaats vinden in de houding naar jezelf.

Hoe je je verhoudt tot jezelf is bepalend voor hoe anderen zich tot jou verhouden. Hun gedrag is vaak een afspiegeling van je eigen zelfbeeld, in positieve of negatieve zin.

Na diverse trajecten van coaching heb ik in de essentiecoaching bij Jeanne essentiële inzichten gekregen. Ik loop niet meer weg voor moeilijke emoties en blokkades. Daardoor kan ik er iets mee en hebben mijn moeilijke ervaringen ergens toe gediend. Ik durf me meer over te geven aan de processen die zich aandienen.

Peter (43)

Wanneer is essentie-coaching geschikt voor jou?

Je wilt meer rust

Druk druk druk… Je ervaart continue onrust en je hoofd is vol van gedachten. Je zoekt een andere wijze van leven, maar hoe dan?

Je wilt oude patronen doorbreken

Je zit vast in een vicieuze cirkel. Je hebt last van oude patronen, die heel hardnekkig kunnen zijn.

Je zoekt diepgang

Je zoekt meer diepgang en betekenis in je leven. Zingeving is daarbij essentieel. Je verlangt er naar te ont-dekken wie je werkelijk bent.

Je zoekt de oplossing in jezelf

Je bent bereid stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Er is het besef dat de oplossing niet buiten je ligt, maar in je eigen mindset en levensvisie.

Wat is essentiecoaching?

Oorspronkelijke ik

Essentiecoaching leidt je naar je “oorspronkelijke ik”. Dat is in wezen je baby-bewustzijn. Als baby stond je nog volledig open naar de wereld, zonder te oordelen, angsten en andere emoties. Je was direct in het uiten van je behoeftes zonder enige reserves. Zonder belemmerende gedachtes. Met een direct buik-gevoel.

Nu ben je natuurlijk geen baby meer! Je hebt de nodige levenservaring op gedaan, die zin heeft gehad in jouw proces van bewustwording.

Essentie

In essentiecoaching gaat het er om het baby- en volwassen bewustzijn met elkaar te verbinden op een positieve manier. En je bewust te worden van je essentie, degene die je in wezen bent.

Dan ga je leven vanuit een oerkracht. Je wordt de regisseur over je emoties én je leven. Klaar voor jouw volgende bewuste stap.

Kosten essentiecoaching

€ 75 per uur
Een sessie duurt 1,5 uur.
Voor wie dit bedrag een financieel probleem vormt, maak ik een individuele prijsafspraak.

Contact opnemen

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur me een berichtje via Whatsapp, een E-mail naar info@jeanneverhulst.nl. Direct bellen mag ook. Mijn telefoonnummer is 06 486 881 38.

“Leer leven vanuit jouw essentie.”

Jeanne Verhulst

Stel hier direct je vraag