ik neem je bij de hand

Jeanne Verhulst – Individuele Therapie & Coaching

open gaan

Jeanne Verhulst – Individuele Therapie & Coaching

thuiskomen in jezelf

Jeanne Verhulst – Individuele Therapie & Coaching

Individuele therapie en coaching

In therapie richten we ons op oorspronkelijke onderliggende problemen, zoals belemmerende overtuigingen, trauma’s en blokkades. Zijn er gevoelens en emoties die je hebt weggestopt? Durf je deze onder ogen te zien en te doorvoelen? In een veilige omgeving nodig ik je uit emoties te laten stromen, zodat je er op een bewuste manier mee om kunt gaan. Je wordt authentiek. Je mag thuiskomen in jezelf.

In coaching zoeken we oplossingen voor jouw problemen in het hier en nu. Ik help je om vanuit je essentie te leven en – moeilijke – keuzes te maken.

Ik werk multi-methodisch, dat wil zeggen dat ik verschillende therapievormen kan inzetten en kan laten aansluiten bij jouw hulpvraag. Acceptatie en zelfliefde blijven in alle gevallen de leidraad van hoe ik werk.

Essentiecoaching

Coaching wil zeggen dat we werken in het hier en nu. Dit  betekent dat je leert te accepteren wie je bent geworden. Door al je kanten liefdevol te benaderen kunnen diep van binnen wezenlijke, essentiele veranderingen plaats vinden. Lees meer…

Transformatietherapie

Vaak bouw je in je jeugd afweermechanismen op om jezelf te beschermen tegen kwetsing en pijn. Als volwassene reageer je meestal vanuit deze kinderlijke afweermechanismen. Je vervalt in oude patronen en de geschiedenis herhaalt zich. In transformatietherapie gaan we terug naar de oorsprong. Lees meer…

Coaching bij woede en boosheid

Op een juiste manier je woede uiten is belangrijk. Woede kennen wij allemaal. Evenals angst, verdriet en pijn. Woede is in wezen een positieve emotie die nodig is om voor jezelf op te komen in dit leven. Cruciaal is hoe jij met jouw woede omgaat. Lees meer…

Regressie therapie

Niet alle problemen zijn te herleiden naar ervaringen die in het geheugen liggen. In een regressie ga je terug naar de tijd in de baarmoeder, rond de geboorte of je vroege jeugd. De conditie van de moeder kan een grote invloed hebben op het ongeboren kind. Ook de omstandigheden rondom zwangerschap en geboorte en hoe het kindje daarna is opgevangen kunnen bepalend zijn voor latere gemoedstoestanden.

Reïncarnatie therapie

Deze methode geeft inzicht in trauma’s uit een vorig leven en helpt je deze te verwerken. Niet iedereen gelooft in het bestaan van meerdere levens. Ik kan daar ook niets met zekerheid over zeggen. We werken hier alleen mee, wanneer jij het gevoel hebt, dat er iets speelt in je binnenwereld, wat je vanuit een ruimer perspectief dan dit leven wilt benaderen. Reïncarnatietherapie is dan een goede manier om dit vorige leven beeldend te maken. Je gaat onder begeleiding deze ervaringen voelen en accepteren. Het kan je nieuwe inzichten geven.

Familieopstellingen

De familie waarin je opgroeit, en de onderlinge verhoudingen daarbinnen, kunnen de oorzaak zijn voor terugkerende thema’s en problemen in je leven. In een opstelling behandelen we deze thema’s en kijken hier op een vernieuwende manier naar. Dat doen we door een persoonlijk probleem te benaderen vanuit het perspectief van de andere familieleden. In de opstelling kun je eindelijk de plek innemen binnen de familie die passend is voor jou. Workshop familieopstellingen >>

Lichaamsgerichte therapie

In iedere cel van je lichaam liggen herinneringen en oude emoties opgeslagen. Wanneer je in een situatie komt, die een eerdere ervaring triggert, zal je lichaam reageren met hetzelfde gevoel als destijds. Een automatische reactie vanuit het onderbewuste. Door je lichaamsgevoel aan te spreken tijdens de therapie kom je direct bij de kern van het probleem. Ik help de emotie fysiek te doorvoelen en een plek te geven.

Welkom!
Ik ben Jeanne

Therapeut en coach

In mijn leven heb ik vele processen doorgemaakt. Dit heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Daar voel ik me heel dankbaar voor. Moeilijke ervaringen zouden hebben kunnen leiden tot een negatieve en verbitterde levensinstelling. Gelukkig heb ik steeds de moed gehad om door de pijn heen te gaan en te transformeren tot een warme en liefdevolle levenshouding.

Ik dacht dat therapie mij niet meer verder zou helpen. Had een negatief zelfbeeld ontwikkeld in de zin van niet meer te helpen. Jeanne heeft me door haar warme en accepterende manier van werken geholpen in te zien dat ik goed ben zoals ik ben. Dit heeft voor mij een ingrijpende verandering in mijn leven teweeg gebracht, ik zie mezelf weer als een waardevol iemand.

Ans (54)

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wil je je aanmelden voor een workshop of retraite? Neem contact op via Watsapp, stuur een E-mail of bel me gerust.

Adres

Zeelandstraat 32
2408 GJ Alphen aan den Rijn
Nederland

Stel hier direct je vraag