Verbinding

Jeanne Verhulst – Workshops & Retraites

Steun

Jeanne Verhulst – Workshops & Retraites

Verdieping

Jeanne Verhulst – Workshops & Retraites

Workshops & Retraites

In workshops of retraites heb je in verbinding met anderen de tijd en ruimte om je te verdiepen in jouw thema’s. Met elkaar zet je een krachtig energetisch veld neer, waarbinnen heling kan plaatsvinden. Je ervaart dat je niet alleen staat. Op moeilijke momenten is er de ander, die zich in jou herkent. Je ervaart dat je meer bent dan alleen je persoonlijkheid. Je kunt ervaren dat je in essentie één bent met de ander.

Twee-daagse training 'Persoonlijke Groei'

datum volgt, omgeving Okkenbroek
datum volgt, Top-Psyso, Borne
met Jeanne Verhulst en psychologe Elleke Brinkman
Een weekend lang aan de slag met Qigong oefeningen en familieopstellingen. Een mooie, krachtige stap in jouw verdere persoonlijke groei. Lees meer >>

Welkom!
Ik ben Jeanne

Therapeut en coach

In mijn leven heb ik vele processen doorgemaakt. Dit heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Daar voel ik me heel dankbaar voor. Moeilijke ervaringen zouden hebben kunnen leiden tot een negatieve en verbitterde levensinstelling. Gelukkig heb ik steeds de moed gehad om door de pijn heen te gaan en te transformeren tot een warme en liefdevolle levenshouding.

De Chineng Qigong heeft mij heel erg geholpen in mijn eigen therapeutisch proces. Ik voelde direct dat de Qigong iets aanreikte wat mijn processen versnelde. Ik ervaarde de helende kracht van de oefeningen en de energie.

Jeanne Verhulst

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wil je dat ik je terugbel of direct een afspraak maken? Neem contact op via het contactformulier.

10 + 8 =

Telefoon

+31 6 486 881 38

E-mail

info@jeanneverhulst.nl

Adres

Zeelandstraat 32
2408 GJ Alphen aan den Rijn
Nederland

Stel hier direct je vraag